Om mig

Jag gillar siffror och psykologi. Jag tycker om att läsa om, tänka på och arbeta med reklam. Eller egentligen är jag mest intresserad av mänskligt beteende, men jag får idag utlopp för mina idéer som strategiansvarig på reklambyrån Kärnhuset.

Det dunkelt tänkta är det dunkelt sagda. Jag upplever ibland att jag tror mig förstå ett ämne, men när jag faktiskt tvingas formulera mig börjar jag ändå sväva på målet. Jag upptäcker plötsligt logiska luckor i mitt tankeflöde och tvingas inse att jag inte alls kan så mycket om det här som jag först trodde.

För att komma tillrätta med det här har jag börjat skriva minnesanteckningar, där jag försöker få hela resonemanget att gå ihop. Texterna är lite onödigt omständliga och långa, men det är för att de fungerar just som minneshjälp. Jag vill kunna gå tillbaka till texterna framöver och förstå hela kedjan till varför saker och ting hänger ihop som de gör. Förvänta er därför inga klatschiga texter med snabba poänger – här blir det nog lite träigare.

Anledningen till att jag publicerar mina minnesanteckningar är rent själviskt. De kan förbättras. Det finns delar som säkert håller, men jag vet också att det finns delar som bör förändras, utvecklas och förtydligas. Och där vill jag ha er hjälp. Kommentera därför gärna och kom med konstruktiv kritik! Alla tips på förändringar tas emot med tacksamhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s